недеља, 29. децембар 2013.

Povećajte penis prirodnim metodama

 

 

 

 

Povećajte penis prirodnim putem! Ukoliko niste zadovoljni dužinom svog ponosa, ne morate da patite i da se zamajavate mislima o raznim hirurškim intervencijama. Naime, postoje metode koje, prema tvrdnjama mnogih stanovnika Saudijske Arabije, na potpuno prirodan način utiču na produženje vaše muškosti.

Sve što je potrebno je da ih pravilno izvodite, baš kao što to rade Arapi. Prema njihovom verovanju veliki penis podrazumeva plodnost i pravi je magnet za žene. Kako bi do njega  došli oni koje priroda nije obdarila, odmah po ulasku u pubertet dečaci se od strane očeva uče tehnikama koje pomažu produžetku penisa i do 4 cm u erekciji. Vežbe se izvode pola sata dnevno, a rezultati po pitanju dužine i širine su vidljivi već nakon mesec dana.
foto-ilustracija: Enrique_L. / Foter.com / CC BY-NC
Zagrejavanje penisa

Svrha vežbe je povećanje odnosno produžavanje mekog tkiva u penisu, koje se tokom erekcije puni krvlju. Baš kao što je telu potrebno da se zagreje pre vežbanja, isto tako je penis potrebno pripremiti pre produžavanja. Za zagrejavanje penis treba čvrsto stisnuti oko glavića i blago potegnuti prema napred tako da se oseti napetost na sredini penisa.
Nakon deset sekundi sledi opuštanje. To uradite deset puta. Zatim je potrebno penis vrteti u krug i savijati ga deset puta ulevo, a potom deset puta udesno. Kada je penis dovoljno zagrejan, muškarac mora da ga masira do delimično blage erekcije.
Zatim je penis i testise potrebno zamotati u toplu krpu na dva minuta. To ponovite pet puta kako bi se penis zagrejao te da bi zadržao u sebi krv. Umesto zamotavanja u krpu muškarac može da sedne u toplu kupku i da pod vodom razgibava svoj penis. Kada alatka bude zaista spremna, možete početi s produžavanjem.
Metoda produžavanja penisa
Ova vežba ne utiče toliko na širinu penisa koliko na njegovu dužinu. Izvodi se u sedećem položaju na ivici kauča ili stojećki. Penis, nakon zagrejavanja toplom krpom, mora da bude dobro obrisan kako bi se osigurao čvrsti stisak. Potrebno je da poštujete sledeće korake:
1. Penis mora da bude u opuštenom stanju. Jednom rukom ga muškarac čvrsto uhvati oko glavića, a drugom rukom hvatate ruku koja drži penis.
2. Sledi rastezanje i muškarac tako drži penis 30 sekundi, a onda opušta stisak. To ponoviti deset puta, a pri svakom zahvatu penis treba povući snažnije, ali ne i uzrokovati bol.
Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs
3. Kada to napravi deset puta, penis mora da se opusti kako biste njime udarili u kukove 75 do 100 puta. Tako se krv ponovo vraća u penis. Sledi odmor od jednog minuta.
4. Ponovi se korak 2, samo što sada muškarac vuče penis ulevo.
5. Ponovi se korak 3
6. Ponovi se korak 2, ali sada muškarac vuče penis udesno.
7. Ponovi se korak 3.
8. Ponovi se korak 2, sada ga vuče prema gore.
9. Ponovi se korak 3.
10. Ponovi se korak 2, sada prema dole.
11. Opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.
12. Ponovi se korak 2, ali sada sa trideset kružnih pokreta penisom u levo pa onda u desno. Sledi opet udaranje penisa o kukove od 75 do 100 puta.
Napomene i saveti
Zbog stiskanja glavića na njemu se mogu pojaviti crvene ili ljubičaste tačke. To je sasvim normalno. Posle određenog vremena tačke će  nestati, ali će tkivo biti čvršće i jače. Ako tokom vežbe ruke počnu da vam klize s penisa, najbolje je da nanesete dečiji puder zarad boljeg zahvata.
Arapska muža penisa
Mnoga plemena i kulture koristili su se vekovima metodom muže penisa i brižno je čuvali kao neku porodičnu tajnu jer se znanje prenosilo s oca na sina. Ova vežba puni penis krvlju. Nakon nekoliko meseci se predeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju, uspevaju da zadrže sve veće količine krvi, što posledično povećava penis. Za nju je potrebno izdvojiti od dvadeset do tideset minuta, malo vazelina ili dečijeg ulja. Tokom vežbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta muži, pa je najbolje sedeti ili stajati.
Za prave rezultate potrebno je izvoditi ovu metodu na dnevnoj bazi jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i održava dobru cirkulaciju. Nakon neophodnog zagrejavanja, koraci koje pravite su sledeći:
Masirajte penis do delimične erekcije. Za tu vežbu je konstantno potreban zahvat penisa u korenu palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Ova dva prsta se čvrsto spajaju oko penisa i potiskuju krv u njemu napred, celom dužinom penisa do glavića. Kad prva ruka proputuje ceo put, palcem i kažiprstom druge ruke uradite se isto. Tempo je smiren, ruka sledi ruku kao kod prave muže.
Trideset minuta ovakvih radnji je prava mera nakon koje muškarac prolazi fazu crvenih tačkica na glaviću penisa. One nastaju zbog rastezanja predela u kojima se nakuplja krv. Da bi bilo što manje tih “oštećenja”, možete početi sa laganom mužom, a potom tempo postepeno pojačavati. Prve nedelje mužu sprovodite deset minuta, druge nedelje povećajte na dvadeset, a već treće se odvažite na polučasovno sprovođenje ove metode.
U roku od tri do četiri meseca videćete rezultate. Penis neće samo biti širi i duži već će bititvrđi i zdraviji.
Napomene i saveti
Najbolji izbor lubrikanta za ovu vežbu je vazelin ili dečje ulje jer ne upijaju prebrzo, već trljanje traje duže. Ako vežbe uzrokuju modrice, najbolje je prestati s njima sve dok penis ne ozdravi.Svakih 6 dana muškarac može da napravi jedan dan pauze, ne duže od toga jer neće biti rezultata.
Muža se ne preporučuje pod tušem i uz upotrebu sapuna jer to rezultira višednevnim bolovima. U slučaju da se tokom muže javi potreba za ejakulacijom, potrebno je stati i pričekati da bi se moglo nastaviti. Ova vežba je korisna i pri učenju kako zadržati preuranjenu ejakulaciju tokom seksa